Isolatieglas plaatsen of vervangen

Komt de kou door uw ramen uw woning binnen? Of wilt u besparen op uw stookkosten? U kunt dan overwegen om uw enkel glas te laten vervangen door isolatieglas. In Assen en omgeving plaatst Glaspunt B.V. al jaren isolatieglas. Wij horen over isolatieglas niets anders dan positieve reacties!

Er bestaan verschillende typen isolatieglas, van standaard dubbel glas tot extra dik isolatieglas. Het is niet altijd nodig om het meest dikke soort isolatieglas te kiezen om er voordeel uit te halen. In de regio Assen bekijken wij uw persoonlijk situatie en geven wij u op basis hiervan het beste advies.

Bent u in Assen of omgeving op zoek naar een expert op het gebied van isolatieglas? Wij kunnen u alles vertellen over deze beglazing. Isolatieglas zorgt niet alleen voor een goed geïsoleerde woning, maar u zult ook duurzaam kunnen gaan stoken. Doordat er beter wordt geïsoleerd, hoeft u minder te stoken om dezelfde warmte te behouden dan met enkele beglazing nodig zou zijn. Dit is fijn voor u, en bovendien goed voor het milieu.

Subsidie op isolatieglas in Assen

Bent u de eigenaar van een woning in Assen van voor 1975? Dan laat u waarschijnlijk geld liggen. U kunt namelijk gebruik maken van subsidie op isolatieglas. En bent u bekend met het lage BTW-tarief voor isolatie? Veel eigenaren van oudere woningen zijn niet bekend met het bestaan van de subsidie op isolatieglas en laten hierdoor veel geld liggen. Hiermee missen zij dus kansen om op voordelige wijze hun woning energiezuiniger en comfortabeler te maken en om het milieu een handje te helpen. Wilt u meer weten over isolatieglas en de subsidie hiervoor? Neemt u dan voor glas in Assen en omgeving contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.